Scenarioschrijver gezocht?

Scenarioschrijver gezocht? Als scenarioschrijver / scriptschrijver schrijf ik graag pakkende en beeldende scripts voor televisie, theater en de game-industrie.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het schrijven van volledige scenario’s tot het bijschaven van bestaande projecten. Als scenarioschrijver ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen de verhaallijn, karakters, dialogen en beschrijving van shots. Daarnaast adviseer ik bij de casting van acteurs en ondersteun ik de regie op het belang van de dialogen. Als scenarioschrijver beschik ik over een zeer levendige fantasie en een nog beter inbeeldingsvermogen. Dat ik op commando creatieve uitbarstingen kan creëren en deze kan uitschrijven tot een script, dat bewees ik eerder in verschillende projecten waar binnen een aantal uren een script geschreven moest worden. Adhoc verhaallijnen bedenken en sparren tot het uitmondt in een scenario, daar ligt mijn kracht. Voor theater schreef ik reeds een aantal scenario’s welke zijn uitgegeven door de Toneelcentrale. Hier kunnen theatergroepen uit Nederland terecht voor avondvullende- en korte theaterstukken. Voor korte films schreef ik verschillende scenario’s welke verfilmd zijn en welke in pre productie staan voor toekomstig beeldmateriaal. In de game-industrie schreef ik storylines voor diverse games; van pittige dialogen in een vechtspel tot uitgebreide verhaallijnen in een RPG.

Slider

Wat kost een freelance scenarioschrijver

De kosten van het scenarioschrijven bestaan uit een vast uurtarief maal het aantal gewerkte uren. De uren worden op voorhand ingeschat en geoffreerd. Wanneer de offerte is goedgekeurd en de opdracht wijzigt tussendoor niet, dan zal de prijs blijven zoals besproken.

Wanneer de opdracht wijzigt (uitbreiding, -deel- annulering, verandering van besproken details) dan wordt er in overleg een meerprijs besproken. Wilt u weten wat uw scenario zou kosten? Dan verneem ik graag het aantal geschatte speelminuten, de (reeds bestaande) verhaalstructuur, etc.

  • Uurtarief: € 59

Onder het uurtarief vallen de volgende werkzaamheden: narrative design (verhaalstructuur), storyline writing (verhalend schrijven) en dialogue writing (dialoog schrijven).

  • Minimale afname is één uur aan werkzaamheden.
  • Opdracht bespreken op locatie: locatietarief
  • Opdracht bespreken via mail/telefoon/skype is kosteloos.
  • Locatietarief: € 75,00 (inclusief reis en verblijfkosten binnen Nederland)

Locatietarief geldt wanneer de opdracht op locatie besproken of geschreven dient te worden.

{loadmodule mod_custom,Tarieven scenario}