Over

Naast mijn werkzaamheden binnen de financiële wereld, waar ik gewerkt hebt van assistent accountant tot kantoormanager, ben ik in mijn vrije tijd actief als schrijver.  Met een liefde voor theater, film en epische fantasy verhalen heb ik diverse publicaties op mijn naam staan. Een prachtige bijkomstigheid buiten het feit dat het creatieve aspect van het schrijversvak mij veel ontspanning en plezier heeft gebracht.

Momenteel ligt mijn schrijverswerk op een laag en hobbymatig pitje. Ik heb namelijk een hele leuke en dynamische fulltime job die eigenlijk al mijn creativiteit al vergt.   Als manager binnen het onderwijs van MBO Amersfoort geniet ik van de resultaten van het samenwerkingsverband van verschillende facetten uit de financiële wereld die samen komen bij de diversiteit van de dagelijkse werkzaamheden. Waar het evenwicht tussen onderwijs en financiële dienstvering in balans is, vind ik uitdaging. Deze uitdaging heb ik breder gevonden in het aspect onderwijs.

Hier werk ik nog meer aan de toekomst. Want alles wat ik nu breng en geef op de werkvloer en dus binnen het onderwijs, is niet alleen voor mij of het bedrijf beneficiaal; de student en (haar/zijn) ontwikkeling staat hier centraal.  Hoe dat werkt staat mooi beschreven op bedrijfssite van de Admincompany.

Wilt u kennismaken op management vlak? Klikt u dan gerust door naar mijn Linkedin profiel.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ik schrijf graag theater, televisie en werk ik ondertussen aan een fantasyboek genaamd “Storm: Deel 1 Oorlogsmagiërs” Benieuwd naar een stukje? Lees hier een preview van de eerste paar bladzijden.