Freelance Blogger gezocht

Freelance Blogger gezocht? Tekstschrijver Andreasne schrijft graag voor u artikelen of blogs voor uw platform. U kunt tegen betaling, freelance deze tekstschrijver inhuren om wekelijks blogs te schrijven voor uw website. Een blog laten schrijven door een freelance tekstschrijver zorgt voor een frisse kijk en een nieuwe pen binnen het blog. Uw bezoekers lezen weer eens wat anders en het neemt u werk uit handen!  Mijn persoonlijke interesse gaat uit naar sport blogs, food blogs en gadget- en game blogs. Daarbuiten schrijf ik uiteraard op commercieel oogpunt voor alle onderwerpen. Graag ben ik bereid om uitgebreid research te doen en bij te schaven, zodat u mij voor iedere onderwerp kunt inhuren. Mocht u vragen hebben of een prijsopgave wensen, dan verneem ik graag van u!